mega888
  • April 22, 2021

Resipi untuk Berjaya

FreeAdGuru Steven mengatakan semuanya berkaitan dengan pra-penjualan. Jangan menjual produk. Lakukan pra-penjualan.

Saya mahu mengahwini pemikiran ini dengan sihir. Ya, ya jangan cemberut kata itu, saya telah mengatakan bahawa sihir adalah merealisasikan apa yang anda bayangkan. Oleh itu, jika semua gambaran di dalam fikiran anda adalah dosa, jadilah ia. Ia bukan salah saya.

Pergi ke kasino, sama ada dalam talian atau di darat, anda mega888 menjual kepada minda bawah sedar anda bahawa anda berhak membawa pulang lebih banyak wang daripada yang anda ada di dalam poket anda.

Rasa bersalah adalah perkara terkuat yang mengikat anda dengan masa lalu. Rasa bersalah, yang dibiarkan mempunyai suara. Dan suara itu tidak pernah sunyi … selalu menyoal, mengkritik, dan menjanjikan anda bahawa jika anda “baik” maka anda tidak akan kehilangan banyak wang. Maafkan diri anda sekarang. Anda tidak boleh mengubah masa lalu tetapi anda boleh mengubah masa depan.

Jangan tamak. Jadi realistik. Ada keperluan dan ada kehendak. Menang wang bukanlah keperluan, itu adalah keinginan. Mempunyai bumbung di atas kepala anda, makanan di perut anda dan sesuatu untuk menutupi badan anda adalah keperluan.

Sudah tentu anda layak menginginkannya. Jangan menipu diri sendiri bahawa itu adalah keperluan.

Bayangkan diri anda dengan kemenangan hari ini di tangan anda. Jangan terlalu matang gambar ini dengan memilih mesin slot atau gambar meja untuk muncul, anda akan berakhir dengan gambar yang salah.

Biarkan minda bawah sedar anda menyelesaikan bahagiannya. Ini juga bermaksud bahawa anda tidak boleh berfikir terlalu banyak atau resah!

Katakan: Wang, Wang datang kepada saya

Datang kepada saya hari ini

Semasa saya bercakap, begitu juga!

Tepuk tangan tiga kali. Bersungguh-sungguh. Ketahui bahawa permintaan wang anda akan memberikannya kepada anda.

Anda boleh mengatakannya seberapa banyak yang anda mahu, sehingga anda mula bermain. Kemudian anda berhenti.

Berehatlah. Berseronok. Ketahuilah bahawa apa sahaja yang dimaksudkan untuk anda akan datang kepada anda, hanya kerana anda telah menjualnya dan sekarang yang harus anda lakukan ialah: Percaya dan percaya kepada Pencipta dan Alam Semesta.

Luangkan masa untuk memikirkan apa yang saya katakan.

Magic memasuki alam bawah sedar dengan menggunakan fikiran dan emosi sebagai alat untuk membuat gambar yang anda mahukan. Itu sahaja yang harus anda lakukan tetapi percaya. Perkara seperti minyak dan ritual akan mengalihkan perhatian minda sedar, sehingga minda bawah sedar berfungsi.

Tambahkan niat baik dan iman buta dan voila! Manifestasi.

admin

E-mail : paypal@klikcpa.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*