stud
  • May 19, 2021

Cara Bermain 7 Card Stud Hi Low – 5th Street

Dalam setiap permainan poker ada kalanya anda harus memutuskan untuk bertahan atau melipat. Dalam 7 kad stud lapan atau lebih baik ini adalah jalan ke-5. Ini kerana taruhannya berlipat ganda, setiap orang memiliki tangan yang lengkap, dan pada dasarnya semua orang akan mengetahui di mana setiap orang berada di tangan mereka. Lawan anda akan tahu bahawa anda benar-benar kehilangan seri rendah atau anda hanya mempunyai satu pasangan. Mereka akan menghukum anda kerana itu dan ia akan menjadi mahal dan anda harus melakukan perkara yang sama kepada mereka.

Sekarang katakan anda mega888 di jalan 5 tetapi semua kad anda aktif dan anda mempunyai peluang besar untuk memperoleh. Tindakan seterusnya untuk anda ialah anda harus bertaruh. Ini kerana jika anda meletakkan tangan di jalan ke-6 dan bertaruh, lawan anda mungkin berfikir bahawa anda mempunyai sekurang-kurangnya perjalanan dan mungkin melipat. Jadi bertaruh pada tanggal 5, dengan peluang meraih pot dan mengaktifkan semua kad anda, akan meningkatkan peluang anda untuk memenangkan pot.

Sekarang jika anda mempunyai tangan terbaik untuk tangan anda sekarang, langkah seterusnya adalah bermain tangan anda dengan cara yang akan menjatuhkan pemain dengan cara yang lain. Sebagai contoh, anda pergi rendah dan mendapat ace di jalan ke-5, anda harus menaikkan kerana pemain yang bertujuan untuk kedudukan tinggi mungkin berfikir bahawa anda memasukkan ace anda dan akan melipatnya. Maka anda akan menentang mereka yang melakukan apa yang anda mahukan apabila anda mempunyai tangan terbaik.

Strategi untuk mengatasi adalah: bertaruh secara agresif ketika anda rendah dan melawan seseorang yang melambung tinggi, ini kerana anda telah mengunci separuh pot dan boleh meraup jalan-jalan seterusnya, atau jika anda naik tinggi anda harus bertaruh sehingga pemain telah membuat yang rendah, kemudian periksa sama ada anda fikir anda boleh memenangi separuh anda.

admin

E-mail : paypal@klikcpa.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*